Webdesign

Recente realisaties

> back to portfolio

Key Products  I De Kesel I Culipom I Pura Vida I Matthys I Spriet aardappelen I Miso care I Levrau I Auberge De Herborist I Vanhoucke I Ochau I Debackere I Depla I Warme Bakker I Borhite I Engisol I Vandenbroucke I Camping Rietveld I Vidimsoft I Westcool I Verhaege I TC Orscamp 

Webdesign
 

Interactie via een sterk opgebouwde webapplicatie binnen uw pakket is de dag van vandaag niet meer weg te denken. Dit explosieve medium vraagt een onderbouw waar je steeds kan op verder bouwen. Sinds 1996 waren wij er als één van de eerste grafische vormgevers bij om ook dit in eigen beheer aan te bieden. Een naadloze integratie van dit krachtige en flexible mediatool binnen uw totaalpakket wordt hierdoor verzekerd.

Wij ontwikkelen cms websites die door de klant zelf aanpasbaar zijn, hierdoor kan je de inhoud steeds up-to-date houden. Alle websites zijn responsive, wat betekent dat de lay-out zich aanpast aan het scherm waarin ze bekeken worden, hierdoor krijg je een optimale weergave op je desktop, gsm en tablet. De websites zijn op maat gemaakt in uw huisstijl.

Ook webshops met een koppeling naar uw kassasysteem zoals gemshop van wasp software behoren tot onze mogelijkheden.

Hosting
 

Binnen ons totaalpakket wordt ook een hostingpakket voorzien op onze webserver. Deze is verbonden met een ultrasnel en betrouwbaar netwerk, die ervoor zorgt dat uw website altijd bereikbaar is. Onze hostingpakketten op maat van de klant bieden een uitgebreid aantal standaardfuncties aan zoals mailboxen met webmail, dagelijkse statistieken, mysql, url-forwarding, ...

Domeinregistratie
 

De keuze van de voor u meest belangrijke domeinnamen is een must. Wij adviseren en zoeken voor u de beschikbare domeinnamen.
Registratie van alle mogelijke domeinnamen zoals .be, .com, .net, .eu, ...